Wie zijn wij

foto

Kapitein Ronny Muyshondt en Damienne heten u van harte welkom.

Beiden zijn wij opgegroeid op lading schepen met onze ouders en zijn naar schippers internaten gegaan. Damienne heeft haar hotelschool afgewerkt in Gent en Ronny na Brussel, de scheepvaart school in Amsterdam.

Na 5 generaties zijn wij overgestapt naar passagiersvaart, dit was 1990.

In het begin hebben we ervaring opgedaan op de grote Rijn passagiersschepen en in 1994 was het begin van de eerste Marjorie, Een luxe jacht van 39 meter voor de Amerikaanse markt met 8 passagiers en zes man bemanning. Vaargebied was de Donau. In 1998 kwam de Marjorie II voor 12 passagiers, hetzelfde concept maar dan in Frankrijk waar we dan ook 10 jaar gewoond hebben.

Toen er kinderen kwamen besloten we terug naar België te komen en vonden we een fantastische thuishaven in Antwerpen. De Marjorie was ondertussen al verkocht en de Marjorie II voelde zich beter op de Franse kanalen waar ze nu zalig verder dobberen.

Omdat we allebei een passie hebben voor antiek en klassieke schepen vonden we een prachtschip in Nederland die volgens ons perfect paste in onze toekomst plannen. Deze driemaster ‘De Hartstocht’ is een kwalitatief zeilschip waar we mee uitvaren naar verschillende bestemmingen, voor een feest of voor meerdere dagen op de Zeeuwse wateren. Als we aangemeerd liggen bieden we b&b en vergaderruimte.